RAIMOLAPPALAINEN

RAIMOLAPPALAINEN

RAIMOLAPPALAINEN

Hei, olen Fi-turvallisuuskoulutuksen toimitusjohtaja ja yritykseni pääkouluttaja. Olen koulutukseltani fysioterapeutti ja olen työskennellyt mm. erityisryhmien parissa liikunnanohjaajana vuodesta 1995.

Turvallisuuskoulutuksia olen pitänyt ammatikseni vuodesta 1997 ja sitä ennen satunnaisesti useita vuosia. Kouluttajakokemusta minulla on erityisesti kouluista ja oppilaitoksista, kehitysvammaisten, autisminkirjon ja muistisairaiden parista sekä psykiatrisista sairaaloista.

Toimin Avekki kouluttajana ja Avekki kehittämistyöryhmän jäsenenä, olen toiminut myös Avekki kouluttajien kouluttajana. Lisäkoulutusta olen hankkinut opiskelemalla turvallisuusvalvojaksi, vartijoiden voimankäytön kouluttajaksi, järjestysvalvojien kouluttajaksi ja ergonomiakorttikouluttajaksi. Lisäksi teen säännöllisesti yhteistyötä useiden Avekki kouluttajien kanssa ja olen ollut mm. Hothat- ja Star-hankkeissa mukana asiantuntijakouluttajana.

Toimin myös kinestetiikkakouluttajana, pidän kinestetiikan perus- ja syventäviä koulutuksia sekä omaishoitajakursseja ja käyn konsultoimassa palvelukodeissa ja oppilaitoksissa.

Hei, olen Fi-turvallisuuskoulutuksen toimitusjohtaja ja yritykseni pääkouluttaja. Olen koulutukseltani fysioterapeutti ja olen työskennellyt mm. erityisryhmien parissa liikunnanohjaajana vuodesta 1995.

Turvallisuuskoulutuksia olen pitänyt ammatikseni vuodesta 1997 ja sitä ennen satunnaisesti useita vuosia. Kouluttajakokemusta minulla on erityisesti kouluista ja oppilaitoksista, kehitysvammaisten, autisminkirjon ja muistisairaiden parista sekä psykiatrisista sairaaloista.

Toimin Avekki kouluttajana ja Avekki kehittämistyöryhmän jäsenenä, olen toiminut myös Avekki kouluttajien kouluttajana. Lisäkoulutusta olen hankkinut opiskelemalla turvallisuusvalvojaksi, vartijoiden voimankäytön kouluttajaksi, järjestysvalvojien kouluttajaksi ja ergonomiakorttikouluttajaksi. Lisäksi teen säännöllisesti yhteistyötä useiden Avekki kouluttajien kanssa ja olen ollut mm. Hothat- ja Star-hankkeissa mukana asiantuntijakouluttajana.

Toimin myös kinestetiikkakouluttajana, pidän kinestetiikan perus- ja syventäviä koulutuksia sekä omaishoitajakursseja ja käyn konsultoimassa palvelukodeissa ja oppilaitoksissa.

OTA YHTEYTTÄ

Hei, olen Fi-turvallisuuskoulutuksen toimitusjohtaja ja yritykseni pääkouluttaja. Olen työskennellyt mm. erityisryhmien parissa liikunnanohjaajana vuodesta 1995. Turvallisuuskoulutuksia olen pitänyt ammatikseni vuodesta 1997 ja sitä ennen satunnaisesti useita vuosia. Kouluttajakokemusta minulla on erityisesti kehitysvammaisten ja autisminkirjon parista sekä psykiatrisista sairaaloista.

Toimin Avekki kouluttajana, Avekki kouluttajien kouluttajana ja Avekki kehittämistyöryhmän jäsenenä. Lisäkoulutusta olen hankkinut opiskelemalla turvallisuusvalvojaksi, vartijoiden voimankäytön kouluttajaksi, järjestysvalvojien kouluttajaksi ja sosiaali- ja terveysalan turvakorttikouluttajaksi. Lisäksi teen säännöllisesti yhteistyötä useiden Avekki kouluttajien kanssa.

Olen toiminut kinestetiikka ja turvallisuus hankkeen toisena kouluttajana Virpi Hantikaisen kanssa ja toimin kinestetiikan tutorina. Olen ollut useissa hankkeissa mukana asiantuntijakouluttajana, kuten Hothat-hankkeessa ja Star-hankkeessa.

OTA YHTEYTTÄ