PEKKAPUUKKO

PEKKAPUUKKO

PEKKAPUUKKO

Olen turvallisuuskouluttaja ja psykoterapeutti, työnohjaaja ja organisaatiokonsultti. Tarjoamissani koulutuksissa mietimme ja opettelemme aggressiivisen asiakkaan turvallista kohtaamista.

Minulla on kokemusta työskentelystä seurakuntien, terapiayhteisöjen, asumispalveluyksiköiden ja turvakotien kanssa. Pari-ja perheterapeuttina ja työnohjaajana erilaiset haastavat vuorovaikutustilanteet ovat tulleet tutuiksi yli 20 vuoden työuran aikana. Pitkän kouluttajakokemukseni vuoksi olen saanut hyvää palautetta ohjaamistani työskentelyistä.

Yksi erityisosaamiseni alueista on lähisuhdeväkivaltaa kohdanneiden auttaminen, olen toiminut Jyväskylän yliopiston Vaihtoehto väkivallalle -ryhmän ohjaajana vuodesta 2006. Minulla on kokemusta myös turva-alalta.

Olen turvallisuuskouluttaja ja psykoterapeutti, työnohjaaja ja organisaatiokonsultti. Tarjoamissani koulutuksissa mietimme ja opettelemme aggressiivisen asiakkaan turvallista kohtaamista.

Minulla on kokemusta työskentelystä seurakuntien, terapiayhteisöjen, asumispalveluyksiköiden ja turvakotien kanssa. Pitkän kouluttajakokemukseni vuoksi olen saanut hyvää palautetta ohjaamistani työskentelyistä.

Olen tehnyt yhteistyötä lähisuhdeväkivallan hoitamisessa Jyväskylän yliopiston kanssa vuodesta 2006. Minulla on kokemusta myös turva-alalta.

OTA YHTEYTTÄ