Turvallisuuskoulutukset ammattitaidolla
Koulut, opistot ja oppilaitokset
Erityisryhmät, palvelukodit ja hoitolaitokset
Sairaalat
Kunnat, kaupungit ja valtion virastot
Palautteita
Yritys
Avekki
Kinestetiikka
Koulutukset
Referenssit
Kouluttajat
Tilaa koulutus
Referenssit

Olemme kouluttaneet lähes koko Suomen alueella ja hyvinkin erilaisissa kohteissa. Pääkouluttaja Raimo Lappalainen on ollut ja on yhä mukana useissa projekteissa ja hankeissa kehittämässä ja luomassa toimintatapamalleja Suomen oloihin.

Referenssi luettelostamme löydät kohteita, joissa asiakkaamme ovat saaneet meiltä koulutusta ja apua arjen haasteisiin. Jos tiedät kohtaavasi samanlaisia haasteita, ota yhteyttä meihin, niin räätälöimme Teidän tarpeisiin sopivan koulutuskokonaisuuden.

Olemme kouluttaneet useissa oppilaitoksissa ja Avekki I - koulutus (24 h) on hyväksytty mm. Savonia ammattikorkeakoulussa yhden opintopisteen arvoiseksi koulutukseksi.

Emme pelkää uusia haasteita ja toiminta-ajatuksemme on, että ei ole olemassa sellaista ongelmaa, mihin ei löytyisi apua.

YritysAvekkiKinestetiikkaKoulutuksetReferenssitKouluttajatTilaa koulutus